TYLKO DLA PRAWDZIWYCH TWARDZIELI
Cześć Hey ! ;D Chłopaki mam takie pytanie do Was. Czy macie jakiś kolegów, którzy by grali w z nami ? Tylko nie żadnych sierści kogoś normalnego, kto zaczai o co chodzi w tej grze... z góry dzięki ! 3majcie się ...
Łagud
ejkipa nasza składa sie narazie z 5 fighterów a moze poszukac na jakims innym serwie gdzie polacy grają i zeby grali na starym werwie jakim jest 62.99..... i powstały by jakies klany i mozna było by grac
nie no nie szukamy ludzi, żeby tworzyli nowe klany, tylko kogoś kto dojdzie do Nas, jednak o tym, żeby sprowadzić ludzi na cod@mpt już dawno myślałem, i trzeba ten plan zrealizować, nie może się tak dobry server marnować... A szczególnie te mapy
Łagud
Masz racje ale jakies klany musza byc bo w tedy nasza działalnosc niemiała by sesu to nikomu by niebył potrzebny napis obok nicku jakim jest DSP
Edi, Ty masz kontakt z kims z Soldiersów ? ;> bka z nich była, by można było pograć z nimi byśmy ich dojechali troche ;D ... Zapytaj się Grzecha bo on tam był xD
Łagud
W sumie moge sie spytac bo zawsze jakis przeciwnik
Ja od siebie ze szkoły, tamtych starych graczy postaram się skręcić ;D Bogiego itp. Wiem, że oni chcieli znowu grać... także może coś się ruszy ;D ... pozdro !
No fajnie fajnie. Wspomienia wracają COD@MPT to był serwer
Wszystkich tam sie znało i każdy znał nas... a oczywiście kto żądził serwem ??.....
DSP
Ostatnio edytowany przez Villes (2007-12-04 21:13:20)
No serv się jebie, bo nikt się nim nie opiekuje. Trzeba sprowadzić tam kogoś a nie... !!! Rozsyłajcie IP po serverach... Ale tylko do Polaków i nie do cheaterów... nie wysyłajcie pochopnie... !!!
SIEMA I CO Z TYM SERWEM 62.99.............?? bo co wieczorem wchodze albo popoludniu to nikogo nie ma ;/ MOZE UMOWMY SIE NA JAKIS DZIEN I SOBIE POPYKAMY! POZDRO a mam pytanie co sie stalo z klanem ZIP??