TYLKO DLA PRAWDZIWYCH TWARDZIELI
Łagud
Zal to po co chcesz załatwic z nimi sparing
Osa, jeżeli oni grają w cs'a to nie będą grali w CODa. Ogarnij się Na razie nie ma mowy o sparingach bo nie mamy dość licznej i mocnej ekipy, każdy z nas dopiero co z powrotem zaczął grać. Później sami będą się prosić
Dałem propozycję sparingu drugiej połowie DSP... jutro czyli w poniedziałek 3 grudnia o godzinie ok. 21.00 ... na cod@mpt po 4 graczy... nie dostałem jeszcze odpowiedzi więc nie wiem jak to będzie... ale bądźcie przygotowani! ... pozdrawiam
Łagud
Popierwsze to niejest druga połaowa DSP bo DSP niema takiej półówki ale mniejsza o ot ale prosze ja prosze ciebie as sapring jest oczywisty i wiadomy kto wygra
"Najdłużej obecnie gram z tym nickiem [DSP] i nie będę go zmieniać jak przegram spara na razie masz lepszą ekipę ja mam razem 4 osoby i nie wiem czy dadzą radę grać ;/ "
Stawką spara, było prawo do stosowania przedrostka [DSP], wyzwanie nie zostało przyjęte...
"Kto nie podejmuje ryzyka, ten nie zasmakuje wygranej"
Łagud
Zal wogóle jak ch............j ale nic nie zrobisz o jest smieszny jak niechce zmieniac nick ato niech wogóle niegra albo dołaczy donas
Po pierwsze nie obgaduje, tylko cytowałem to co napisałeś ... Napisałem na jakich warunkach miał się odbyć spar... nie przyjąłeś wyzwania, Twoja sprawa, ja to tylko uświadomiłem moim kolegom... A co do Twojego wstąpienia, to się zastanowie... Będzie sonda co do tego...
Moze ja nie jestem w temacie od początku bo od wczoraj to sie wszystko moglo zmienic wiem ze Grec po prostu wiedział że znami przejebie i dlatego nie zaryzykował. Jak dołączy lub dołączył do nas to świetnie bo dobrzy bracze z długim starzem są mile widzianie oprócz Cheaterów oczywiście:D (Osa to do ciebie, niech Cie ręka Boska bronie !!)